Hidratare

Alege gama pentru hidratare piele⭐ Seruri hidratante pentru îngrijirea corpului pe Oyko⭐ Cele mai bune prețuri la uleiuri pentru corp✔️Descoperă elixirul unui corp sănătos.

66 produse

Alege gama pentru hidratare piele. Seruri hidratante pentru îngrijirea corpului pe Oyko⭐ Cele mai bune prețuri la uleiuri pentru corp✔️Creme, Loțiuni.

Loțiunea de corp este un produs de îngrijire a pielii ușor de utilizat.

Are o textură ușoară, se aplică bine și se absoarbe rapid, pătrunzând în straturile mai profunde ale pielii.

Nu creează o senzație uleioasă sau lipicioasă.

Dintre loțiunile de corp, cele mai populare sunt produsele hidratante și hrănitoare.

Există și loțiuni de corp pentru combaterea vergeturilor, a celulitei, a bronzării și a pielii după epilare, iar loțiunile parfumate, pe lângă efectul de îngrijire, lasă o aromă plăcută pielii.

Alegerea lotiunii de corp depinde de tipul de piele.

Pentru pielea uscată, este mai bine să alegeți produse pe bază de ulei sau pe bază de apă, pentru pielea cu aspect gras sunt de preferat loțiunile alcoolice sau apoase iar pentru o piele normală și mixtă, cele universale sunt foarte potrivite.

Cremele de corp ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii, care de cele mai multe ori este ascunsă sub îmbrăcăminte și suferă din cauza contactului cu țesăturile sintetice și a lipsei de oxigen.

Prin acțiunea sa, crema de corp poate fi hidratantă și hrănitoare, aplicată după duș.

Pot fi creme de protecție solară și creme după soare.

În această categorie de produse sunt incluse și produsele cosmetice mai strict concentrate - creme pentru combaterea vergeturilor, cicatricilor și celulitei, produse cu efect de vindecare și anti-îmbătrânire pronunțat.

Cremele de masaj sunt, de asemenea, foarte populare.

Pe oyko.ro puteți cumpăra o cremă pentru orice tip de piele, important este să o alegeți corect. În acest caz, eficacitatea produsului cosmetic va fi maximă.