Creme de față hidratare ten pentru femei

Produse hidratare piele pentru femei⭐ Seruri hidratante îngrijire ten⭐ Cele mai bune prețuri la loțiuni pentru față și piele✔️ Crema de față acid hialuronic.

187 produse

Produse hidratare piele pentru femei. Seruri hidratante îngrijire ten. Cele mai bune prețuri la loțiuni pentru față și piele. Crema de față acid hialuronic.

Fără exagerare, apa determină și reglează toate funcțiile corpului și este responsabilă pentru sănătatea și frumusețea pielii.

Prin urmare, este foarte important să nu uităm de hidratarea pielii feței folosind seruri de hidratare, creme de zi și creme de noapte pentru față.

Dacă există puțină umiditate in piele, producția de colagen și elastină scade imediat, elasticitatea scade brusc iar pielea devine lipsită de apărare împotriva factorilor de mediu agresivi, procesul de îmbătrânire este activat.

Ten Uscat - etanșeitate, exfoliere.

Ten gras- iritație și erupții cutanate, deoarece odată cu deshidratarea, producția de sebum crește, iar porii devin adesea închiși, provocând procese inflamatorii.

Ten mixt- strălucire

Ten normal - pierderea culorii sănătoase și a netezirii, o senzație de disconfort și etanșeitate.

Prin urmare, imediat după curățare și tonifiere, ar trebui să urmeze un pas de hidratare. Această rutină de îngrijire este cea care stimulează procesele metabolice la nivel celular.

Toată lumea poate hidrata fața acasă cu ajutorul produselor cosmetice, dar există nuanțe și reguli importante.

De exemplu, măștile și serurile hidratante sunt utile pentru orice tip de piele, dar crema trebuie să corespundă strict tipului de piele.

Tenul uscat- combinați hidratarea feței cu nutriția - această este o soluție ideală, dar funcționează bine emulsiile cu uleiuri naturale, ceramide.

Tenul gras are nevoie de geluri și fluide intens hidratante cu efect matifiant (mai ales vara), care reglează producția de sebum.

Tenul mixt prezintă texturi ușoare, iar pentru zona T, merită să alegeți un fluid suplimentar de mată.

Cum să alegi corect crema hidratantă pentru față?

Cremele hidratante pentru piele conțîn neapărat ingrediente pentru atragerea și reținerea umidității (acid hialuronic, extract de aloe vera, glicerină, L.

Produsele cu apă termală, glicerină, aloe vera în combinație cu acid hialuronic saturează pielea cu umiditate și îi redă confortul.

În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul nostru OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.