Tratament pentru Ten

Produse tratament pentru ten⭐ Crema hidratantă pentru îngrijirea tenului pe Oyko⭐ Cele mai bune prețuri la creme hidratante pentru piele și față✔️. Garantie 100%. Livrare.

264 produse
1 2 3 4 5 6 >

Produse tratament pentru ten⭐ Crema hidratantă pentru îngrijirea tenului pe Oyko⭐ Cele mai bune prețuri la creme hidratante pentru piele și față✔️. Garantie 100%.

Produsele cosmetice pentru tratarea diverselor probleme ale tenului sunt astăzi la mare căutare deoarece, folosite cu regularitate pentru un timp îndelungat, ele chiar au efectul dorit.

Astfel că veți găși în magazimul nostru OYKO diverse creme, loțiuni și seruri pentru față care tratează diferite imperfecțiuni ale pielii, cea mai răspândită afecțiune fiind cea a petelor pigmentare.

Petele pigmentare oferă o mulțime de emoții neplăcute și disconfort. Apariția lor pe piele este asociată cu funcționarea a două tipuri de celule dermice: melanocite și keratinocite. Melanocitele sunt responsabile pentru formarea pigmentului, iar keratinocitele îl livrează la suprafața dermului.

Se recomandă să începeți prevenirea pigmentării cu mult înainte de primele sale manifestări pe piele, deoarece este aproape imposibil să îndepărtați complet petele de pe suprafața dermului.

Tratamentele pentru ten sunt concepute special pentru a preveni formarea petelor, precum și pentru a lumina pielea.

Creme, geluri, măști, seruri, loțiuni - toate aceste produse conțin componente care ajută la luminozitatea pielii, făcând pigmentarea, dacă nu complet invizibilă, atunci cel puțin mai puțin vizibilă.

Măștile pentru față sunt concepute pentru îngrijirea intensivă a pielii. Ca toate produsele cosmetice, în funcție de acțiunea lor, măștile se împart în hidratante, hrănitoare, de curățare și întinerire.

Măștile minerale pe bază de diferite tipuri de argilă sunt concepute pentru a curăța pielea. Acestea necesită clătire și nu trebuie aplicate prea des.

Măștile exfoliante îndepărtează celulele moarte ale pielii și sunt spălate printr-o mișcare circulară care lustruiește pielea.

Măștile cu gel și cremă sunt similare în acțiune cu produsele convenționale de îngrijire a pielii, dar au o compoziție mai bogată și o consistență mai groasă. Îndepărtarea unor astfel de produse cosmetice se face prin simplă ștergere cu un șervețel.

Printre aceste măști de față se numără și cele concepute pentru utilizare pe timp de noapte. Sunt absorbite peste noapte și nu trebuie spălate.

Alegerea măștilor de față depinde de tipul de piele, de vârstă, de prezența problemelor cosmetice și de efectul pe care doriți să îl obțineți de la acestea.

Uleiul de față este cel mai vechi produs cosmetic care a rămas actual si astăzi. Majoritatea produselor cosmetice moderne au la bază uleiuri sau cel puțin le conțin în compoziția lor.

Un ulei facial este adesea mai benefic decat o crema de fata daca este ales in fuctie de tipul de ten. Pentru un ten uscat folositi ulei de ricin, de jojoba sau avocado, pentru un ten matur este benefic uleiul de argan sau de macese care incetinesc formarea ridurilor iar pentru pielea sensibilă, folosiți uleiul de mac, cu efect liniștitor.

Exfolierea tenului

Pielea noastră este în continuă schimbare și pe suprafața sa se formează un strat de celule moarte, care împiedică respirația normală a celulelor tinere ale pielii și, de asemenea, le îngreunează să primească umiditate și nutrienți.

Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să curățați în mod regulat pielea de celulele moarte. Astfel ca industria cosmetica produce un număr mare de scrub-uri și alte produse cosmetice, a căror acțiune vizează exfolierea blândă a pielii.