Guerlain kisskiss satin 325 rouge kiss

Cod Produs: 3346470417229

Caracteristici:

Guerlain KissKiss 

Cu textura sa cremoasă, acest baton de buze Kiss Kiss de la Guerlain netezește și hidratează buzele cu o culoare satinată. Formula este îmbogățită cu sfere de acid hialuronic plin, care ajută buzele să-și recapete plenitudinea.

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Alege Guerlain kisskiss satin 325 rouge kiss produs original. Cumpara la pretul de 198 RON! Recomandarea Oyko din gama Rujuri. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading