Tipuri de piele colorata de bovina

Pielea de bovine colorată, cunoscută și sub denumirea de piele de vacă, vine în diferite tipuri în funcție de procesele de tăbăcire și finisare aplicate acesteia. Aceste procese pot avea ca rezultat aspect, texturi și caracteristici diferite. Iată câteva tipuri de piele de bovină colorată.

Contactează Furnizorul

Website 0722426284 WhatsApp

Piele anilină: Pielea anilină este cunoscută pentru aspectul său natural și senzația moale. Este vopsit folosind coloranți solubili, fără a acoperi suprafața cu un strat de acoperire, permițând granulației și texturii naturale să se vadă. Pielea anilină își păstrează variațiile originale de culoare, făcând-o unică, dar poate fi mai susceptibilă la pătare și decolorare.

Piele semi-anilină: Pielea semi-anilină este similară cu cea anilină, dar are un strat de protecție ușor aplicat pentru a-și spori durabilitatea și a rezista la pătare. Acest strat de acoperire oferă, de asemenea, o anumită consistență a culorii. Oferă un echilibru între aspectul natural al pielii și protecția suplimentară a pielii pigmentate.

Piele pigmentată: Pielea pigmentată, cunoscută și sub denumirea de piele protejată, are un strat de suprafață de polimer care oferă protecție împotriva petelor, decolorării și uzurii. Este mai uniform ca aspect și poate avea un finisaj mat sau lucios. Pielea pigmentată este disponibilă într-o gamă largă de culori și este adesea folosită în mobilier și tapițerie auto.

Piele Nubuck: Nubuck este piele cu granulație superioară care a fost șlefuită sau șlefuită pe partea granulației pentru a crea o suprafață moale și catifelată. Are o textură și aspect asemănător piele de căprioară. Pielea nubuc colorată poate adăuga o notă de lux articolelor precum genți, pantofi și mobilier. Cu toate acestea, necesită o întreținere atentă, deoarece este mai susceptibilă la pătare și uzură.

Piele învechită antichizata: Pielea învechită este tratată în mod intenționat pentru a avea un aspect îmbătrânit sau uzat. Poate fi colorat în diferite moduri pentru a crea un efect antic sau învechit. Acest tip de piele este adesea folosit în mobilierul și accesoriile în stil rustic sau vintage.

Piele în relief: Pielea în relief este piele de vacă care a fost ștanțată cu modele sau texturi folosind căldură și presiune. Procesul de gofrare se poate face după colorare, creând modele interesante din punct de vedere vizual pe suprafața pielii.

Piele bicoloră sau multicoloră: Unele produse din piele prezintă modele în două tonuri sau multicolore în care diferite secțiuni ale pielii sunt colorate diferit. Acest lucru poate crea efecte vizuale și modele izbitoare.

Piele metalica: Pielea metalica are o suprafata reflectorizanta sau lucioasa datorita finisajelor metalice aplicate pe piele. Poate veni în diferite culori, cum ar fi auriu, argint, bronz și multe altele. Pielea metalică este adesea folosită pentru articole de modă și accesorii.

Atunci când alegeți piele de bovină colorată, luați în considerare preferințele dvs. pentru aspect, textură, durabilitate și întreținere. Diferite tipuri de piele oferă niveluri diferite de protecție, estetică unică și calități tactile. Urmați întotdeauna instrucțiunile de întretinere pentru a asigura longevitatea și frumusețea articolelor din piele.

Review-uri: