Produse marca Cartier

31 produse

Despre Cartier:

Alege Brand Cartier. Descopera gama de produse originale de marca. Oferta actualizata catalog Cartier ✔️ Vezi ofertele speciale de preturi. Comanda online pe Oyko.ro.

Brandul Cartier este o emblemă a luxului, rafinamentului și artizanatului excepțional. Cu o istorie ce se întinde pe mai mult de 170 de ani, Cartier s-a impus ca unul dintre cei mai prestigioși producători de bijuterii, accesorii de lux și ceasuri în lume.

Istoria Cartier

Fondată în 1847 de către Louis-François Cartier în Paris, Franța, casa Cartier a devenit rapid cunoscută pentru creațiile sale excepționale. De-a lungul anilor, brandul a rămas fidel valorilor sale fundamentale: inovație, estetică sofisticată și măiestrie artizanală.

Bijuterii Excepționale

Cartier este renumit pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, inclusiv inele, coliere, brățări și cercei. Linia emblematică "LOVE" și inelele cu diamante "Solitaire" sunt doar două exemple care definesc eleganța și stilul inconfundabil Cartier.

Ceasuri de Lux

Colecția de ceasuri Cartier este sinonimă cu precizia și eleganța. Modelul icônic "Tank", creat în 1917, și seria "Santos" sunt dovezi ale designului atemporal și inovației tehnice.

Parfumuri Sofisticate

Cartier a extins universul său în lumea parfumurilor cu creații remarcabile precum "Must de Cartier" și "La Panthère". Fiecare parfum reflectă grandoarea și luxul asociate cu numele Cartier.

Eleganță și Artă

Casa Cartier se remarcă prin colaborările sale cu artiști contemporani și prin angajamentul său față de artă și cultură. Boutique-urile Cartier, care reflectă designul iconic, creează spații care sunt adevărate destinații de lux.

Simboluri Icônice

Pantera, modelul "Love Bracelet" și "Trinity Ring" reprezintă simboluri icônice care au devenit caracteristice brandului Cartier, reflectând estetica sa distinctivă.

În concluzie, Cartier transcende simpla existență a unui brand și devine o expresie a luxului, eleganței și timpului rafinat. Fiecare creație este o operă de artă, iar numele Cartier continuă să inspire și să definească standardele înalte ale modei și a luxului.