Produse pentru curățarea Tenului

Alege creme pentru curățare ten⭐Soluții pentru îngrijirea tenului pe Oyko⭐ Cele mai bune prețuri la produse cosmetice demachiante pentru față✔️Gel curățare piele ten gras. Descopera toata gama de produse pe Oyko.

Alege creme pentru curățare ten. Soluții pentru îngrijirea tenului pe Oyko. Cele mai bune prețuri la produse demachiante pentru față. Gel curățare piele ten gras.

Curățarea și demachierea tenului

Cu ajutorul produselor cosmetice pentru curățarea feței, puteți îndepărta cu ușurință machiajul, sa curățați pielea de praf, impurități și excesul de sebum, sa curățați porii și oferiți o îngrijire delicată a pielii.

Pentru o demachiere cel mai des se folosește apă micelară, care poate face față cu ușurință chiar și unui machiaj persistent.

Spumele de curățare, gelurile, cremele, săpunurile și uleiurile cosmetice speciale pot fi, de asemenea, folosite pentru curatare.

Demachierea este un pas important în curățarea pielii înainte de a aplică o cremă de noapte sau alt produs cosmetic. În același timp, există diferite produse care sunt concepute pentru fiecare tip de piele.

Care sunt acestea și ce este mai bine să alegi?

Un demachiant 2in1 îndepărtează perfect chiar machiajul rezistent la apă.

Avantajele sale - curăță calitativ orice tip de piele, îndepărtează produsele cosmetice persistente de pe buze , pleoape, piele.

Hrănește, catifeleaza, curată și hidratează în același timp.

Laptele demachiant este cel mai popular și cel mai comun produs, potrivit pentru pielea uscată, matură, sensibilă.

Datorită uleiurilor din compoziție, de obicei îndepărtează bine produsele cosmetice rezistente la apă.

Avantaje - demachiere de înaltă calitate, nu provoacă iritații, hrănește straturile superioare ale pielii.

Apa micelară este unul dintre cele mai avansate și eficiente demachiante. Curăță ușor, nu necesită clătire de pe piele după utilizare, ideală pentru pielea sensibilă, deoarece nu-i perturbă echilibrul.

Apa micelară nu conține substanțe nocive și combină demachierea cu îngrijirea pielii.

Spuma demachiantă are o textură aerisită și este potrivită pentru pielea uscată și sensibilă.

Spuma poate face față numai produselor cosmetice obișnuite, care nu sunt rezistente la apă.

Ulei pentru demachiere indepărtează bine și rapid chiar și produsele cosmetice persistente, dar datorită conținutului ridicat de uleiuri și grăsimi din compoziție, utilizarea prelungită poate duce la înfundarea porilor sau la alergii.

Alege de pe Oyko demachiantul potrivit nevoilor tale și bucură-te de o piele curate și sănătoasă cu produsele pentru demachiere de la branduri de top.

Demachierea ochilor

Îngrijirea pielii din jurul ochilor ar trebui să fie deosebit de minuțioasă și întotdeauna regulată. Trebuie să alegeți produsele de îngrijire potrivite pentru această zonă, deoarece fiecare problemă specifică are propriul remediu și nu există soluții universale pentru toate problemele.

Pentru reducerea ridurilor din jurul ochilor este recomandat să alegeți geluri și creme cu retinol (vitamina A), care crește nivelul de colagen, și întotdeauna cu filtre UV care ajută la stoparea fotoîmbătrânirii pielii.

De asemenea , componente precum vitaminele C și E, peptidele, elastina, acidul hialuronic, alfa hidroxiacizi, coenzima Q10, uleiurile naturale sunt responsabile de elasticitatea pielii și de întinerirea acesteia.

Pentru o curățare mai eficientă a tenului sau pentru masaj facial dispozitivele cosmetice faciale sunt acum tot mai mult utilizate. Acesteea au rolul de a curate tenul de celulele moarte de la suprafață pielii, stimulează circulația sângelui și îmbunătățesc tonusul fetei.

Oyko- Partenerul tau de incredere in mentinerea frumusetii !