Produse de Îngrijire Corp pentru Femei

Gama completă cu produse pentru femei. Loțiuni Îngrijire Corp pentru Femei⭐ Alege Tratamente cu uleiuri naturale antivergeturi pe Oyko⭐ Crema anticelulita ✔️ Gama de produse eficiente împotriva celulitei.

110 produse

Oferta Loțiuni pentru Îngrijire Corp Femei. Alege Tratament cu uleiuri naturale antivergeturi pe Oyko⭐ Crema anticelulita. Gama de produse eficiente împotriva celulitei.

Standardele de frumusețe se schimbă destul de des, dar o piele frumoasă și sănătoasă este întotdeauna standardul.

Prin urmare, cosmeticele corporale sunt un atribut zilnic esențial dacă vrei ca pielea ta să arate frumos și sănătos.

De ce este atât de importantă îngrijirea pielii corporale?

Deoarece pielea este o barieră externă de protecție a corpului, prin urmare, sunt necesare produse de curățare pentru îngrijirea corpului pentru a păstra pielea cât mai curată și hidratata.

Ce produse sunt pentru îngrijirea pielii corporale?

Îngrijirea adecvată a pielii corpului include mai multe etape.

Curățare: un duș sau o baie zilnică nu este necesară doar pentru curățare ci și pentru relaxare și detensionarea corpului de aceea este bine să va bucurați de aromaterapia băii creată de produsele de SPA cum ar fi gelurile de dus speciale, scrub, spumele de baie.

Pe corp, pielea este mai densă și mai groasă, așa că un scrub cu microparticule de dimensiuni optime te va ajuta să scapi de celulele moarte și să stimuleze chiar circulația sângelui.

Hidratare .

Contactul cu apă clorurată poate provoca uscarea și iritația pielii. Aceeași reacție este posibilă la soare, vânt, frig și chiar îmbrăcămintea din anumite tipuri de țesături.

Pentru a oferi țesuturilor pielii hidratarea necesară, utilizați următoarele produse de îngrijire corporală:

lapte de corp, creme și uleiuri de corp hidratante, creme și uleiuri de corp cu acțiuni asupra vergeturilor și celulitei.

Protecție UV .

Vara, pielea este expusă la soare, iar iarna la frig și vânt.

Crema de protecție solară trebuie aplicată pe toate zonele expuse ale corpului.

Pentru o piele frumoasă și sănătoasă folosiți produsele de îngrijire a corpului din magazinul nostru oyko și bucurați-va de starea de bine.