After Shave pentru Bărbați

Descoperiți gama diversă de after shave pentru bărbați de la Oyko✅. Loțiune after shave cu balsam printre cele mai populare produse de după ras pentru bărbați.

16 produse

Descoperiți gama diversă de after shave pentru bărbați de la Oyko. Loțiune after shave cu balsam printre cele mai populare produse de după ras pentru bărbați.

Intrucât fiecare bărbat se rade o dată pe zi, marea majoritate a produselor cosmetice pentru bărbați se referă în mod special la bărbierit.

Mai mult, sunt alocate produse de ras (geluri, spume, creme, săpunuri), care facilitează procesul de ras, și produse aftershave care calmează pielea și previn iritațiile.

În plus, există și produse cosmetice pentru tenul gras și cu probleme, care sunt deosebit de relevante pentru adolescenți, și produse cosmetice pentru îngrijirea anti-îmbătrânire.

Loțiuni și creme

Pielea bărbaților, nu mai puțin decât cea a femeilor, necesită îngrijire constantă.

Bărbierirea regulată poate irita pielea de aceea produsele de îngrijire a pielii pentru bărbați sunt foarte importante în rutină zilnică.

Aftershave - pielea iritată după ras necesită o îngrijire specială sub formă unor produse calmante și răcoritoare cu proprietăți antiseptice.

De obicei, bărbații aleg loțiunile pe bază naturală.

Pe lângă loțiuni, există și balsamuri și geluri aftershave care îngrijesc și mai eficient pielea iritată.