Fond de Ten

Alege fond de ten și makeup pentru față⭐ Soluții originale pentru îngrijirea tenului pe Oyko⭐ Cele mai bune prețuri la gama fond de ten pentru toate tipurile de piele de la branduri profesionale.

Fond de ten și makeup pentru față. Soluții originale pentru îngrijirea tenului pe Oyko. Cele mai bune prețuri la gama fond de ten pentru toate tipurile de piele.

Fondul de ten

A fost dezvoltată o mare varietate de produse pentru a ascunde imperfecțiunile tenului și toate își găsesc propria nișă de aplicare.

Aceste produse sunt concepute pentru a ascunde imperfecțiunile pielii, pentru a-i îmbunătăți culoarea și pentru a-I da strălucire.

Diferă doar prin textură și grad de pigmentare.

Astăzi, fondul de ten este prezentat într-o gamă largă astfel că OYKO a selectat pentru tine toate tipurile de fond de ten.

Cum alegi fondul de ten potrivit tenului tău

Fond de ten crema - dens ca textură, bogat pigmentat.

Este folosit pentru a ascunde imperfecțiunile pronunțate ale pielii - cicatrici, pete întunecate și pete de vârstă.

Destul de greu de aplicat, dar are o durabilitate mare. Se îndepărtează cu mijloace speciale pentru îndepărtarea machiajului persistent.

Fond de ten lichid - fondul de ten clasic și cel mai popular.

Ușor de aplicat, poate fi ales pentru orice tip de ten - uscat, gras, mixt.

Poate să fie foarte pigmentat, cu o textură groasă sau cu o cantitate mică de pigment.

Fond de ten Mousse - Foarte ușor, netezind perfect pielea, dar cu o acoperire ușoară.

Potrivit pentru tenul matur, deoarece nu se adună în riduri, și pentru tenul gras, deoarece nu creează o peliculă lucioasă, densă pe față.

Încearcă fondurile de ten de la cele mai de top branduri de cosmetic din lume-OYKO-Partenerul tau de incredere in mentinerea frumusetii!