Parfumuri Bărbați

Oferta parfumuri barbati. Alege diverse arome pe Oyko❤️Cele mai bune prețuri la parfum pentru bărbati. Cumpară din magazin cu produse de brand. Garanție Livrare! Cumpără Online din Magazin Oyko.ro!

Parfumuri Bărbați - Arome

loading

Istoria parfumeriei pentru bărbați

De la origini până la aspectul modern primele parfumuri pe bază de alcool au apărut la începutul secolului al XVIII-lea și au servit la mascarea mirosului corporal rezultat din igienă necorespunzătoare. Primul produs a fost colonia sau apă de colonie - în ciuda prețului ridicat și a volatilității, aceasta a devenit rapid populara și a primit o mulțime de recenzii.

Numai oamenii bogați le puteau cumpara și chiar dacă esențele erau instabile iar consumul lor era foarte mare, a avut mare succes. Atunci nu exista o diviziune de gen – toată lumea folosea aceleași arome de parfum. Prin distilarea mirosurilor și combinându-le în esențe ușoare, lumea a descoperit primul tip de parfumerie, care a suferit ulterior numeroase modificări.

Mai multe informatii

 

În anii 30 ai secolului al XIX-lea, mirosurile au început să fie împărțite. Acest lucru se datorează refuzului jumătății feminine a unor componente folosite la acea vreme. Chihlimbarul, moscul, zibeta au dispărut aproape complet din parfumurile feminine, dar au rămas în parfumurile masculine, completate și decorate cu nuanțe lemn, tutun.

Cum alegi parfumul bărbătesc?

PRINCIPIILE DE SELECȚIE SUNT ACELEAȘI PENTRU TOATE TIPURILE ȘI IMPLICĂ ÎMPĂRȚIREA DUPĂ MAI MULTE CRITERII:

CLASA

DE LUX, DE ELITĂ, DE NIȘĂ, DE MASĂ SAU DE MIJLOC - OYKO VA PUNE LA DISPOZIȚIE PARFUMURI DE TOATE CATEGORIILE. PRINCIPALA LOR DIFERENȚĂ ESTE CALITATEA INGREDIENTELOR, PERSISTENȚA ȘI ORIGINALITATEA.

CONCENTRAŢIA

CĂ ȘI PÂNĂ ACUM, PARFUMUL ESTE CEA MAI CONCENTRATĂ ESENȚĂ, IAR CEA MAI VOLATILĂ ESTE COLONIA. CEA MAI POPULARĂ ESTE APA DE TOALETĂ. ACEASTA ESTE CONCENTRAȚIA OPTIMĂ DE COMPONENTE PARFUMATE ÎNTR-O SOLUȚIE DE ALCOOL.

TIPUL DE AROMĂ

O VARIETATE DE NUANȚE VĂ PERMITE SĂ VĂ GĂȘIȚI COMPOZIȚIA PENTRU ORICE STARE DE SPIRIT, SEZON, EVENIMENT.

VOLUM

PARFUMUL ESTE DE OBICEI AMBALAT ÎN STICLE MICI FĂRĂ ATOMIZOR. VOLUMUL DE APĂ DE TOALETĂ SAU ALTE VARIAȚII SE GĂSEȘTE DE LA 30 LA 150 ML – ÎN FUNCȚIE DE MARCĂ.
PARFUMURILE PENTRU BĂRBAȚI RECOMANDATE DE OYKO SUNT EXPRESIA MASCULINITĂȚII, A PUTERII SIGURANȚEI DE SINE PE CARE BĂRBAȚII O TRANSMIT. LUMEA MODERNĂ FACE CĂ ASOCIEREA UNUI PARFUM BĂRBĂTESC SĂ FIE PUNCTUL FORTE AL UNEI ȚINUTE, AL UNEI CONJUNCTURI SAU SITUAȚII ÎN CARE TE GĂSEȘTI, SPUNÂND TOTUL DESPRE TINE.

Lumea modernă face că asocierea unui parfum bărbătesc să fie punctul forte al unei ținute, al unei conjuncturi sau situații în care te găsești, spunând totul despre tine. Detalii pe Oyko.ro

PARFUMURI PENTRU BĂRBAȚI - UNIVERSUL DIVERSITATII OYKO

PARFUMUL PENTRU BĂRBAȚI ESTE UN PRODUS UTILIZAT DE ZI CU ZI. IN ULTIMII ANI BARBATII DIN ROMANIA AU ICEPUT SA IUBEASCA PARFUMURILE ORIGINALE DE FIRMA. MAI MULT, MULȚI DINTRE NOI CONSIDERĂM CĂ O APĂ DE PARFUM AR TREBUI SĂ NE DEZVĂLUIE STILUL DE VIATA SI PERSONALITATEA.

ÎN ACEST SENS, ASTĂZI EXISTĂ O MULTITUDINE DE PARFUMURI CU AROME DIFERITE. APROAPE CĂ PARE SĂ EXISTE UN PARFUM DE MARCĂ PENTRU FIECARE PERSONALITATE, ÎNTRUCÂT ALEGEREA ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PARFUMUL SPRAY PENTRU BĂRBAȚI ESTE DESTUL DE CRESCUTA!

DECI, CE PARFUM DE FIRMA ESTE CREAT PENTRU TINE?

URMĂRIȚI SPECIALISTUL OYKO ÎN VÂNZĂRI DE PARFUMURI BARBATESTI!