Parfum Bărbați, Alege parfumuri barbatesti

Oferta Parfumuri Bărbați ⭐ Alege diverse arome pe Oyko ⭐ Cele mai bune prețuri la parfumuri bărbătești originale✔️ Comandă Parfum pentru Bărbați. Cumpără Online din Magazin!

loading

Oferta Parfumuri Bărbați. Alege diverse arome pe Oyko. Cele mai bune prețuri la parfumuri bărbătești ✔️ Cumpară Parfum pentru Bărbați. Garanție Livrare!

Istoria parfumeriei pentru bărbați

De la origini până la aspectul modern primele parfumuri pe bază de alcool au apărut la începutul secolului al XVIII-lea și au servit la mascarea mirosului corporal rezultat din igienă necorespunzătoare. Primul produs a fost colonia sau apă de colonie - în ciuda prețului ridicat și a volatilității, aceasta a devenit rapid populara și a primit o mulțime de recenzii.

Numai oamenii bogați o puteau folosi și chiar dacă esențele erau instabile iar consumul lor era foarte mare, a avut mare succes. Atunci nu exista o diviziune de gen – toată lumea folosea aceleași arome. Prin distilarea mirosurilor și combinându-le în esențe ușoare, lumea a descoperit primul tip de parfumerie, care a suferit ulterior numeroase modificări. Mai multe informatii

 

În anii 30 ai secolului al XIX-lea, mirosurile au început să fie împărțite. Acest lucru se datorează refuzului jumătății feminine a unor componente folosite la acea vreme. Chihlimbarul, moscul, zibeta au dispărut aproape complet din parfumurile feminine, dar au rămas în parfumurile masculine, completate și decorate cu nuanțe lemn, tutun.

Cum să alegi parfumul bărbătesc?

Principiile de selecție sunt aceleași pentru toate tipurile și implică împărțirea după mai multe criterii:

Clasa - De lux, de elită, de nișă, de masă sau de mijloc - OyKo va pune la dispoziție parfumuri de toate categoriile. Principala lor diferență este calitatea ingredientelor, persistența și originalitatea. Mai multe informatii

Concentraţia - Că și până acum, parfumul este cea mai concentrată esență, iar cea mai volatilă este colonia.

Cea mai populară este apa de toaletă. Aceasta este concentrația optimă de componente parfumate într-o soluție de alcool.

Tipul de aromă - O varietate de nuanțe vă permite să vă gășiți compoziția pentru orice stare de spirit, sezon, eveniment.

Volum - Parfumul este de obicei eliberat în sticle mici fără atomizor. Volumul de apă de toaletă sau alte variații se găsește de la 30 la 150 ml – în funcție de marcă.

Parfumurile pentru bărbați puse la dispoziție de OyKo sunt expresia masculinității, a puterii siguranței de sine pe care bărbații o transmit.

Lumea modernă face că asocierea unui parfum bărbătesc să fie punctul forțe al unei ținute, al unei conjuncturi sau situații în care te găsești, spunând totul despre tine. Detalii pe Oyko.ro