Protectie solara, Spray și creme pentru protecție piele

Produse pentru protecție solară ➤ Cel Mai Bun Preț în Fiecare Zi pe OYKO.RO ⬤ Spray și creme pentru protecție piele ⬤ Găsește și comandă toată gama de protecție✅.

loading

Produse pentru protecție solară. Cel Mai Bun Preț în Fiecare Zi pe OYKO.RO. Spray și creme pentru protecție piele. Găsește și comandă toată gama de protecție

Protecție solară

Produsele de bronzare vă permit să obțineți un bronz uniform frumos de o nuanță aurie fără a dăuna sănătății.

Sunt disponibile sub formă de loțiune, lapte, spray și ulei.

Un criteriu important pentru produsele de acest tip este factorul de protecție solară SPF și prezența componentelor hidratante în compoziția lor.

Creme pentru plajă

Atunci când alegeți produse de bronzare sau pentru protective solară, ar trebui să vă concentrați pe culoarea pielii. Pentru pielea foarte deschisă la culoare, este mai bine să alegeți produse cosmetice de bronzare cu protecție solară maximă - SPF50+.

Mai multe detalii

Pentru pielea mai închisă sau deja bronzată sunt potrivite produsele cu un factor de protecție mai mic. Dar, în orice caz, nu ar trebui să fie mai mic de SPF 20.

Pentru o vacanță la plajă, este de asemenea important că produsul să fie rezistent la umiditate.

Produsele pentru autobronzare pentru corp sunt o oportunitate de a obține o nuanță frumoasă a pielii aurie în orice perioadă a anului, fără a fi expus efectelor periculoase ale radiațiilor ultraviolete. De fapt, această este tonifierea stratului superior al epidermei.

Deoarece compoziția colorantă nu pătrunde adânc în piele, autobronzarea este absolut sigură pentru sănătate.

Magazinul online oyko.ro va oferă o gamă largă de produse autobronzante.

Printre acestea se numără cremele, laptele, spray-urile, gelurile. 

Mai multe detalii