YSL or rouge cr fine recharge 50ml

Cod Produs: 3614272161085

Caracteristici:

Ca parte a angajamentului său față de sustenabilitate, YSL a dezvăluit o nouă gamă Yves Saint Laurent Or Rouge.

Această nouă linie de îngrijire a pielii de la casa de lux franceză oferă produse precum reumplerea Or Rouge Rich Crème, care permite consumatorilor să profite la maximum de ambalajul original Or Rouge Crème Riche sau chiar de ambalajul Red Gold La Crème Fine pe care l-au achiziționat deja. 

Designul ambalajului reîncărcat și reciclabil ia forma unei inserții asemănătoare păstăilor care poate fi adăugată la ambalajul original de cremă. Capsula de reîncărcare are un capac texturat și un finisaj auriu periat, care este la fel de luxos ca ambalajul original.

În categoria Skincare Premium Rechargeable a PCD Paris Awards 2019, ambalajul On Rouge de 50 de mililitri de la YSL a fost recompensat.

Sau Rouge Creme Fine, inspirată de petalele mai subțiri ale florii de șofran, oferă senzația unui voal ușor și moale care îmbrățișează pielea în timp ce combate semnele îmbătrânirii.

BENEFICII

Pentru eficacitate corectivă și preventivă.

Cele 11 semne ale îmbătrânirii sunt menite să dezvăluie recontourare excepțională a pielii, refacere la suprafață și strălucire captivantă. REZULTATE / FINISARE / EFECT Vizează cele 11 semne ale îmbătrânirii: rugozitate, fermitate, matitate, elasticitate, riduri și linii fine, uniformitatea nuanței pielii, vizibilitatea porilor, pete întunecate, roșeață, lasare și linii de zâmbet.

Îngrijire excepțională a pielii, antiage, șofran, linii fine, riduri, fermitate, lifting, cremă de zi

Toate tipurile de piele

TEXTURĂ Crema usoara.

Bură-te de efectele unei creme antirid folosind în rutină ta zilnică de îngrijire cremele de față din magazinul OYKO și completează cu serurile faciale care tratează ridurile, petele pigmentare ce hidratează în același timp. Folosită zilnic, crema antirid reduce ridurile existente și împreună cu tratamentele faciale pe care le vei găși în catalogul nostru vei preveni apariția altor riduri.

Alege YSL or rouge cr fine recharge 50ml produs original. Cumpara la pretul de 1472 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama creme hidratante. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading