Guerlain kisskiss liplift

Cod Produs: 3346470402621

Caracteristici:

Guerlain prezintă primul balsam de buze hidratant cu pigment, infuzat cu extract de petale de trandafir.

Buzele vor fi la fel de moi și netede ca petalele de trandafir.

Subtil colorate, buzele sunt înfrumusețate cu o strălucire naturală.

Acest balsam oferă o acoperire mica pentru un efect de buze pline, naturale, inspirat de nuanțele splendide ale trandafirilor abia înfloriți.

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Alege Guerlain kisskiss liplift produs original. Cumpara la pretul de 185 RON! Recomandarea Oyko din gama Rujuri. Garantie Livrare 3-4 zile.

Specificatii:

Produse similare

loading