Clinique fresh pressed day+night duplo

Cod Produs: 0020714908614

Caracteristici:

Clinique's Fresh Pressed Vitamin Retinol Duo este o combinație puternică care combină vitamina C și vitamina A pentru beneficiile lor sinergice. Atât ziua, cât și noaptea, amplificatorii de îngrijire a pielii vor lăsa pielea să se simtă mai strălucitoare și revigorată. Ambalajul proaspăt protejează potența pentru eficacitate și rezultate maxime.
Potrivit pentru toate tipurile de piele. Testat pentru alergii.
Fără parfum, parabeni și ftalați. Non-acnegenic.
Setul contine:
Booster zilnic proaspăt presat cu vitamina C pură 10% (6 ml)
O soluție concentrată, anti-îmbătrânire, care funcționează pentru a uniformiza și luminează vizibil nuanța pielii. Soluția Fresh Pressed™ funcționează ca un supliment zilnic pentru pielea obosită și îmbătrânită. Amestecându-se fără efort într-o cremă hidratantă zilnică, emulsia bogată în vitamine sporește efectele hidratante, revigorează pielea și îi transformă textura. Ridurile fine, ridurile și petele de vârstă sunt vizibil reduse, lăsând instantaneu tenul luminos și tineresc. Găzduită în ambalaj proaspăt, formula Vitaminei C este izolată până la expunerea la oxigen, care activează boosterul și permite rezultate maxime.
Booster proaspăt presat peste noapte cu vitamina A pură (6 ml)
Un concentrat lichid încapsulat într-o cameră cu pereți dubli. Transformând crema hidratantă într-o putere anti-îmbătrânire, tratamentul de peste noapte este proaspăt activat și conține vitamina A (Retinol) pentru a combate semnele îmbătrânirii. Pătrunzând eficient în piele, va ajuta la revitalizarea tenului, în timp ce elimină aspectul ridurilor și redă tonusul cu aspectul tineresc.

Alege Clinique fresh pressed day+night duplo produs original. Cumpara la pretul de 422 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading