Clinique even better Fond de Ten 114 wn golden

Cod Produs: 0020714324698

Caracteristici:

Fond de ten corector compact Clinique Even Better Compact Makeup SPF15
Fondul de ten Clinique Even Better Compact Makeup SPF15, corectează instantaneu și eficient petele de vârstă și tonul neuniform al pielii. Pe lângă faptul că le camuflează, Clinique Even Better Compact Makeup SPF15 tratează petele pigmentare și combate formarea de noi pete. Clinique Even Better Compact Makeup SPF15 se adaptează tuturor tenurilor și lasă pielea naturală strălucitoare și radiantă.

Alege pentru ten Clinique even better Fond de Ten 114 wn golden produs original. Cumpara la pretul de 199 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading