Clinique super defense spf25 1-2 50ml

Cod Produs: 0020714904111

Caracteristici:

Reîmprospătați și reîncărcați-vă pielea lipsită de strălucire cu Crema hidratantă anti-îmbătrânire SPF25 Clinique Superdefense.

Proiectată unic, această formulă inovatoare acționează pentru a combate semnele premature de îmbătrânire și pentru a combate semnele de oboseală.

Trezind instantaneu tenul, crema reînnoiește strălucirea pentru a lumina pielea și a dezvălui o suprafață cu aspect mai tânăr.

Vitamina E încarcă formula cu protecție antioxidantă, ferind pielea împotriva agresorilor mediului, cum ar fi razele UV și poluarea, care pot îmbătrâni prematur și pot deteriora celulele pielii.

Cu protecție solară SPF25, crema apără și pielea împotriva poluării UVA și UVB, încetinind procesul de îmbătrânire pentru a menține pielea să arate sănătoasă. Oferind hrănire anti-oboseală și umiditate ultra-hidratantă timp de până la 12 ore, această cremă de lungă durată pătrunde profund în pori. Proaspăt fortificată, pielea are o textură și un tonus vizibil îmbunătățite, părând mai moale și mai mătăsos.

Alimentată de o tehnologie inovatoare, această loțiune acționează pentru a hrăni, repara și proteja pielea, dezvăluind o suprafață clară și luminoasă.

Alege Clinique super defense spf25 1-2 50ml produs original. Cumpara la pretul de 320 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama creme hidratante. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți zilnic tenul cu creme hidratante, seruri pentru ten, creme de zi și creme de noapte pentru un ten radiant și bucură-te de produsele de îngrijire a tenului și produsele de makeup din magazinul Oyko. În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.

Produse similare

loading