Clinique moisture surge 72h intense 50ml

Cod Produs: 0192333042809

Caracteristici:

Crema-gel bogata pe care o vei iubi ofera un impuls instantaneu de hidratare si mentine pielea hidratata in mod continuu timp de 72 de ore - chiar si dupa ce te speli pe fata.

Cu o bariera intaritoare din lipide si cica calmanta. Fara ulei.

Ce Face?

Cea mai bogata formula de pana acum care pune in miscare hidratarea continua cu ajutorul apei de aloe activate si a cafeinei. Apoi o mentine cu un trio de lipide, intarind bariera pielii pentru a mentine umezeala si ajuta la eliminarea factorilor externi agresivi. Pastreaza pielea hidratata timp de 72 de ore, lasand-o stralucitoare, plina si catifelata.

Cica ajuta la calmarea si confortul pielii uscate sau deshidratate.

Acid Hialuronic: Acest ingredient are capacitatea unica de a mentine de 1.000 de ori greutatea sa in apa, contribuind la crearea unui „rezervor de umiditate” pentru o hidratare ideala.

Apa Activata de Aloe: Apa este infuzata cu extract din frunza de aloe pentru a ajuta la livrarea unei hidratari intense.

Cica: Cunoscuta si sub denumirea de iarba tigrului, cica este un ingredient vechi de secole utilizat in mod traditional in medicina chineza pentru proprietatile sale vindecatoare. Ajuta la calmarea pielii uscate, sensibile.

Tehnologia Auto-Replenishing Lipid-Filler: Folosind apa activata de aloe si cafeina, aceasta tehnologie ajuta la sustinerea propriei surse de hidratare a pielii astfel incat aceasta sa se poata hidrata singura in mod continuu.

Foloseste trei tipuri de lipide pentru a sustine si intari bariera pielii, ajutand la mentinerea in interior a hidratarii.

Cum Se Foloseste ?

Aplicati dimineata si seara pe pielea curata. Se poate folosi fie singura, fie inainte de machiaj sau punctual in zone cu piele mai uscata ori ca o masca aplicata 5 minute.

Alege Clinique moisture surge 72h intense 50ml produs original. Cumpara la pretul de 218 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading