Estee Lauder

Estee Lauder prf cln cr clnSer/mask 150ml

Cod Produs: 0027131987857

Caracteristici:

Răsfățați-vă pielea cu această cremă bogată, care amortizează în timp ce curăță delicat. Alimentată de tehnologia noastră proprie, această formulă de cremă moale, fără spumă, funcționează pentru toate tipurile de piele și este ideală pentru pielea uscată. Îndepărtează ușor impuritățile pentru un aspect sănătos, proaspăt și luminos.

Folosește-l în 2 moduri: dimineața și seara ca demachiant zilnic. Sau de două ori pe săptămână ca o mască hidratantă de 3 minute.

Combinând substanțe botanice și minerale naturale, iubitoare de piele, cu expertiză dovedită în îngrijirea pielii, Estée Lauder Perfectly Clean Crème Cleanser/Moisture Mask utilizează tehnologia de curățare de ultimă generație pentru a calma, conforta și clarifica pielea, eliminând ușor murdăria zilnică, fără a se usca și reducând iritația care poate accelera. apariția îmbătrânirii. Pielea se va simți împrospătată, purificată și strălucitoare.

Ideal pentru pielea uscata.

Alege Estee Lauder prf cln cr clnSer/mask 150ml produs original. Cumpara la pretul de 148 RON! Recomandarea Oyko din gama Curatare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading