Estee Lauder

Estee Lauder advanced night repair concentrate in intense 20ml

Cod Produs: 0887167445864

Caracteristici:

Produs de Chronolux™ S.O.S. tehnologie, această formulă extrem de concentrată oferă hidratare cu acțiune rapidă și strălucire cu aspect natural.
Special formulată cu un complex de acid hialuronic concentrat de 15X, formula utilizează proprietatile multimoleculare ale acidului pentru a oferi hidratare la diferite niveluri ale dermului.
Ultra-hidratată și proaspăt plinuță, textura pielii este rafinată pentru a reduce aspectul porilor dilatați pentru a dezvălui un ten mai neted și mai clarificat. Tenul tău va primi un aspect energizat, cu un finisaj mai luminos, mai luminos, pentru un aspect cu adevărat odihnit. Treziți-vă cu o piele mai strălucitoare, mai hidratată, pentru un efect plin și tineresc.
Testat de dermatolog. Non-acnegenic. Non-comedogen.
Excelent pentru a restabili claritatea și pentru a da un plus de impuls pielii obosite, Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate oferă un „buton de resetare” sub forma unei texturi de gel-cremă răcoritoare care se înfundă rapid în piele, saturând suprafața cu bariera de umiditate. .
Ideal pentru calmarea pielii care acționează sau care prezintă semne de stres, concentratul de noapte multitasking conține acid hialuronic concentrat multimolecular 15X pentru a pătrunde mai adânc prin straturile de suprafață, calmând și revitalizând în acest proces. Chronolux™ S.O.S. tehnologia oferă beneficii reparatoare cu acțiune rapidă în timp ce dormi. Treziți-vă cu o piele mai proaspătă și mai strălucitoare.

Alege Estee Lauder advanced night repair concentrate in intense 20ml produs original. Cumpara la pretul de 516 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading