Estee Lauder

Estee Lauder futuristic hydra rescue Fond de Ten 4w1

Cod Produs: 0887167466814

Caracteristici:

Oferind acoperire, îngrijire a pielii și SPF într-o singură formulă ușoară, machiajul hidratant Estée Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45 vine într-o gamă variată de 28 de nuanțe pentru o potrivire perfectă. Fondul de ten respirabil oferă o acoperire construibilă, medie spre totală, care se fixează până la 12 ore de netedă impecabilitate. Complexul exclusiv de apă IonCharged oferă o hidratare de durată, probioticele liniștitoare calmează iritația, iar extractul de semințe de chia oferă protecție antioxidantă. Bucurați-vă de o bază impecabilă, radiantă și protejată împotriva daunelor pe parcursul întregii zile. Dermatolog si oftalmolog testat. Non-comedogen. Fără alcool uscat și ulei mineral.

Alege pentru ten Estee Lauder futuristic hydra rescue Fond de Ten 4w1 produs original. Cumpara la pretul de 240 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading