Estee Lauder

Estee Lauder double wear sheer 1w1

Cod Produs: 0887167533233

Caracteristici:

Mai pură. Mai mult tu.
Double Wear Sheer este un machiaj mat, fără greutate, cu senzație de proaspăt, cu o purtare de durată pe tot parcursul zilei. Pielea arată sănătoasă, naturală, autentică. Uniformă tonul pielii. Netezește suprafața pielii. Culoarea rămâne adevărată. Rezistă la transpirație și umiditate. Cu SPF și antioxidanți, ajută la protejarea împotriva razelor UV și a poluării. Atât de ușor de aplicat, o poți face cu vârful degetelor – nu este nevoie de experiență. Folosiți-l pentru a acoperi anumite puncte problematice, cum ar fi pete, sau pe toată fața.

Alege pentru ten Estee Lauder double wear sheer 1w1 produs original. Cumpara la pretul de 320 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading