Guerlain Parure Gold Radiance Powder Foundation 05

Cod Produs: 3346470420434

Caracteristici:

Guerlain reinventeaza in 2015 Parure Gold, fondul de ten exceptional care aduce luminozitate si efect de intinerire.

Inca de la lansarea sa din 2009, Guerlain Parure Gold a ridicat semnificativ stacheta pentru ceea ce inseamna machiaj luminos si care face tenul sa radieze.

In Asia, Parure Gold este deja in top vanzari, iar acolo sunt printre cele mai pretentioase consumatoare in materie de machiaj.


Secretul Parure Gold :
 Radiant: datorită pigmenților din aur bi-fațetați, care se reflectă reciproc ca într-un joc subtil de oglinzi, avand rolul de a lumina zonele umbrite si a diminua semnele de oboseală.

 Tanar: tehnologie exclusivă bazată pe combinarea a două ingrediente cheie, o peptidă sintetică care stimulează proteinele responsabile de elasasticitatea pielii și producerea sintezei de colagen, și ulei de smirnă, plantă legendară prețioasă, cunoscută pentru proprietățile ei de regenerare.

Parure Gold revine în acestă toamnă cu 4 nuanțe noi, care aderă perfect pe piele, lansând un finish natural cu aspect catifelat.

Acest fond de ten cu pigmenți aurii cu două fațete produce un efect strălucitor pentru a spori strălucirea și pentru a minimiza semnele de îmbătrânire și oboseală. 
Moliciunea sa și calitatea incomparabilă de alunecare îmbrățișează pielea cu o atingere ușoară. 
Casa de design: Guerlain. Seria: Parure Gold Radiance Powder Foundation SPF 15. 

Alege pentru ten Guerlain Parure Gold Radiance Powder Foundation 05 produs original. Cumpara la pretul de 325 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading