Guerlain weather voyage foundation 30ml

Cod Produs: 3346470420984

Caracteristici:

Météorites Base di Guerlain este o bază pentru perfecționarea machiajului și revitalizarea tonului încarnat.
Textura de gel La fresca cu perle roz garantează pielii un efect plin, în timp ce un amestec de pudre absorbante și polimeri ajută la neutralizarea excesului de sebum și la reducerea imperfecțiunilor pentru o culoare mată și compactă în câteva aplicații.

Datorită tehnologiei „Star Dust”, praful de diamant este încapsulat în microsfere pentru a reflecta lumina într-o nouă direcție și pentru a crea luminozitate personalizată.

Micro-perlele multicolore amplifică difuzia luminii și corectează delicat pielea, datorită amestecului unic de culori, semnătura gamei Météorites.

Alege Guerlain weather voyage foundation 30ml produs original. Cumpara la pretul de 358 RON! Recomandarea Oyko din gama Baza de Machiaj. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Primer-urile sau bazele de machiaj sunt o parte esențială a oricărei rutine de machiaj, ajutându-vă să obțineți o piele impecabilă și strălucitoare. Ar trebui să aplicați o baza de machiaj înainte de fondul de ten pentru a estompa imperfecțiunile și a minimiza porii. Descopera toata gama de produse originale pe Shop Oyko.ro

Produse similare

loading