Guerlain rouge g case urban emerald

Cod Produs: 3346470430235

Caracteristici:

Rouge G de Guerlain - Carcasa cu oglindă dublă
Guerlain a inventat primul său ruj personalizat cu o oglindă dublă: Rouge G de Guerlain.
Alege-ți nuanța și carcasa pentru a-ți crea propriul ruj*.
În 1870, Guerlain a creat rujul Ne m`oubliez pas. 
Astăzi, Guerlain a reinventat rujul pentru ca tu să-l faci al tău. Proiectată de bijutierul Lorenz Bäumer, carcasa maiestuoasă cu curbe legendare vine acum într-o serie de stiluri, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă.
Guerlain a sigilat culoarea intensă și îngrijirea delicioasă a buzelor într-o formulă excepțională. 
O formulă impregnată cu ingrediente de condiționare pentru o culoare intensă și de lungă durată, strălucire dezvăluită și buze frumos îmbunătățite.
Personalizează-ți rujul!
Încă o dată, Guerlain vă permite să vă personalizați stilul până la buze, alegând dintr-o gamă largă de nuanțe, de la cele mai nude la cele mai extravagante, pentru a vă satisface fiecare dorință.

Alege Ruj Guerlain rouge g case urban emerald produs original. Cumpara la pretul de 143 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Ruj. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Produse similare

loading

Categorii similare