Guerlain Parure Gold Fluid Foundation SPF 30 col. 00

Cod Produs: 3346470430310

Caracteristici:

Guerlain - Parure Gold Foundation
Aurul este simbolul frumuseții și al eternității. Un fond de ten cu o acoperire foarte mare garantată timp de 24 de ore, datorită formulei sale rezistente la umiditate, căldură și frig. Potrivit pentru toate temperaturile.
Ten, omogen, strălucitor și uniform.
Din formula curativă, cu ingrediente active care reactivează colagenul. Cu pigmenți activi de aur și micro-perle sidefate, reflectă lumina, oferind pielii un efect tineresc și strălucitor.

Alege pentru ten Guerlain Parure Gold Fluid Foundation SPF 30 col. 00 produs original. Cumpara la pretul de 400 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading