Guerlain rouge g case diamond appeal

Cod Produs: 3346470432031

Caracteristici:

Descoperiți colecția Rouge G de Guerlain Stunning Gems, inspirată de arta confecționării bijuteriilor fine. 
Această colecție este compusă din 7 culori strălucitoare naturale, cu un glonț fațetat, asemănător unei pietre prețioase, și 8 cutii de bijuterii excepționale. 
Fiecare femeie este unică, așa că Guerlain vă oferă luxul suprem al buzelor personalizabile. 
Descoperă Rouge G de la Guerlain, primul ruj bijuterie care se personaliza pe stilul tău. 
Creați-vă rujul: 
1. În primul rând, alegeți-vă rujul dintr-o gamă largă de nuanțe și finisaje pentru a se potrivi aspectului dvs.: de la cel mai nud la cel mai extravagant, de la strălucire pură la satin și la semi-mat până la metalizat. 
2. Alege-ți carcasa dintr-o gamă largă de stiluri – de la cele mai atemporale la cele mai la modă – pentru a-ți crea rujul complet. 
3. Personalizează-ți rujul și colectează nenumărate versiuni de Rouge G de la Guerlain! 
Pentru acest ruj excepțional, Guerlain a sigilat îngrijirea delicioasă a buzelor și culoarea intensă într-o formulă bijuterie pentru un confort instantaneu și de durată. 
Buzele tale sunt infuzate cu o culoare luminoasă, de lungă durată.

Alege Ruj Guerlain rouge g case diamond appeal produs original. Cumpara la pretul de 192 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Ruj. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Produse similare

loading

Categorii similare