Guerlain abeille royale yeux Ser 20ml

Cod Produs: 3346470615380

Caracteristici:

Eye R Repair Serum este îngrijirea expertă anti-îmbătrânire de la Abeille Royale, dedicată tinereții conturului ochilor și deschiderii ochilor.
Eficienta concentrata, formula sa compusa din 94% ingrediente de origine naturala* ofera un efect de lifting spectaculos asupra ochilor.
Ochii sunt mai deschiși, umflarea și cearcănele sunt reduse.
Tehnologia BlackBee Eye Repair™ combină exclusiv miere și lăptișor de matcă cu polimeri de încordare pentru un efect de ridicare și netezire.
Pielea este fortificată, mai fermă, iar ochii par iluminați instantaneu.
Aplicatorul sau unic Gold Drop** cu o minge metalică pentru un efect proaspăt oferă o doză precisă de ser pentru un masaj exclusiv de încordare și relaxare la 360°, o tehnică apreciată de 100% dintre femei***.
Ochii arată ca măriți, strălucirea lor mai intensă.

Produsele apicole sunt printre cele mai bune produse naturale de vindecare din lume. Guerlain Research și-a extras puterea activă pentru a crea Abeille Royale: un program de îngrijire a pielii cu BlackBee Technology Repair™ care ajută la stimularea mecanismelor cheie ale procesului de reparare a pielii pentru a ajuta la corectarea continuă a ridurilor și a pierderii fermității țesuturilor.

Alege Guerlain abeille royale yeux Ser 20ml produs original. Cumpara la pretul de 569 RON! Recomandarea Oyko din gama Seruri pentru ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Produse similare

loading