Lancome absolute cream soft refill 60ml

Cod Produs: 3614272048805

Caracteristici:

Prin noua sa textură transformatoare, gama premium de îngrijire a pielii Absolue de la Lancôme dezvăluie NOUA Cremă Absolue Soft.
În centrul gamei Absolue se află Extractele noastre Grand Rose îmbogățite cu Lancome Rose, Rose Damascena și Centifolia Rose.
Această nouă cremă ajută la reînnoirea celulelor suprafeței pielii și lasă pielea să se simtă mai moale, mai supla și mai confortabilă.
Combinați starea de bine si frumusețea cu noua cremă Absolue, o oportunitate de a reutiliza în timp ce vă răsfățați cu îngrijirea premium a pielii.

Alege Lancome absolute cream soft refill 60ml produs original. Cumpara la pretul de 1309 RON! Recomandarea Oyko din gama Antirid. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Bură-te de efectele unei creme antirid folosind în rutină ta zilnică de îngrijire cremele de față din magazinul OYKO și completează cu serurile faciale care tratează ridurile, petele pigmentare ce hidratează în același timp. Folosită zilnic, crema antirid reduce ridurile existente și împreună cu tratamentele faciale pe care le vei găși în catalogul nostru vei preveni apariția altor riduri.

Produse similare

loading