Lancome genifique serum 50ml set

Cod Produs: 3614273685672

Caracteristici:

Descoperiți cutia de îngrijire a pielii care include:
Advanced Génifique ser 50ml: este cel mai complet activator de intinerire, care repara si activeaza 10 semne de tinerete ale pielii. 
În doar 7 zile, vei vedea că pielea ta arată mai tânără, mai fină și mai luminoasă. 
Rénergie Multi-lift Ultra Cream: o cremă de față antirid cu o acțiune triplă care vizează fermitatea, ridurile și nuanța și strălucirea pielii. Textura sa cremă unică și ultra-senzorială de „zăpadă topită” o face să se topească perfect în piele lăsând o senzație foarte plăcută de confort instantaneu. 
Crema de noapte Rénergie Multi-lift: tratament de noapte specific pentru riduri, fermitate si lifting structural al fetei.
Conține tehnologia exclusivă [Up-Cohesion]™, capabilă să strângă fruntea, să ridice pomeții, să netezească ridurile, să redefinească conturul feței și să diminueze lasarea pielii gâtului. Liniile de expresie și ridurile sunt atenuate. 
La trezire, pielea este întinerită. 
Advanced Génifique Eye Cream: Un tratament anti-îmbătrânire care hidratează intens ziua și noaptea, oferind în același timp rezultate vizibile pentru un aspect mai strălucitor și mai tineresc.

Alege Lancome genifique serum 50ml set produs original. Cumpara la pretul de 624 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama creme hidratante. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading