Lancome renergie multi-glow set

Cod Produs: 8431240360821

Caracteristici:

Descoperiți conținutul cutiei cadou pentru îngrijirea pielii:
Rénergie Multi-Glow 50 ml: Oferă fermitate, redensifică contururile, reduce vizibil ridurile și corectează tonul tern, oferind în același timp luminozitate.
Advanced Génifique ser 7 ml: este cel mai complet Activator de Tinerete, care repara si activeaza 10 semne de tinerete ale pielii. 
În doar 7 zile, vei vedea că pielea arată mai tânără, mai netedă și mai strălucitoare.
Rénergie Nuit Multi-Glow 15ml: este o cremă de noapte anti-îmbătrânire adaptată a cărei capacitate a pielii de a-și regenera bariera și de a-și menține vitalitatea a scăzut de-a lungul anilor.

Alege Lancome renergie multi-glow set produs original. Cumpara la pretul de 653 RON! Recomandarea Oyko din gama Antirid. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Bură-te de efectele unei creme antirid folosind în rutină ta zilnică de îngrijire cremele de față din magazinul OYKO și completează cu serurile faciale care tratează ridurile, petele pigmentare ce hidratează în același timp. Folosită zilnic, crema antirid reduce ridurile existente și împreună cu tratamentele faciale pe care le vei găși în catalogul nostru vei preveni apariția altor riduri.

Produse similare

loading