Vichy liftactiv supreme cream ten normal si mixt 50ml

Cod Produs: 8431567486259

Caracteristici:

Liftactiv Supreme este primul tratament antirid de lifting continuu de la Vichy care dureaza peste noapte pentru corectarea si fermitatea antirid. Este conceput pentru femeile care trebuie să se confrunte cu riduri, trăsături faciale lăsate sau care suferă de piele cenușie și obosită.
Crema Liftactiv Supreme acționează împotriva ridurilor stabilite, a pierderii fermității și a etanșeității la sfârșitul zilei. Aspectul obosit de la sfârșitul zilei este semnul zilnic al îmbătrânirii pielii: ridurile se adâncesc, trăsăturile își pierd elasticitatea și apar semne de oboseală. În timp, acest fenomen se instalează și se intensifică, ridurile devin adânci și pielea își pierde fermitatea.
Cu Vichy Liftactiv Supreme Anti-Riduri, ridurile și petele sunt netezite, tenul se luminează. Pe timpul zilei trasaturile raman proaspete si vitale, semnele de oboseala par atenuate. Încă din prima lună, există o reducere profundă a ridurilor și pielea este vizibil mai fermă.
Aceasta crema este indicata femeilor cu ten normal mixt.
Crema Liftactiv Supreme de la Vichy oferă o textură învăluitoare și confortabilă, un finisaj proaspăt și mătăsos, fără reziduuri grase. Este îmbogățit cu unt de Shea și ulei de piersici. În plus, are o formulă hipoalergenică și este testată sub control dermatologic.
Pentru o utilizare corectă, Liftactiv Supreme trebuie aplicat dimineața uniform pe toată fața curată. Dacă doriți, puteți aplica crema și noaptea.
Vichy Liftactiv Supreme pentru ten normal si mixt se prezinta intr-un borcan de 50 ml.
Aceasta crema este disponibila si pentru pielea uscata: Vichy Liftactiv Supreme Dry Skin.

Alege Vichy liftactiv supreme cream ten normal si mixt 50ml produs original. Cumpara la pretul de 205 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading