Xerjoff oud alexandria II Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 8033488154967

Caracteristici:

Inspirat de vechea artă arabă a parfumeriei, Alexandria II este un parfum plin de istorie și cultură bogată.
Alexandria II Xerjoff se deschide cu note fructate de măr care se întâlnesc cu lavandă florală și lemn de trandafir, duce la o inimă orientală clasică de lemn de cedru, lacramioare și trandafir bulgar.
Inspirat de capitala veche de o mie de ani, Alexandria II Xerjoff are note de bază calde de chihlimbar, lemn de santal și prețios oud laotian.
NOTE OLFACTICE
Lemn de trandafir și lavandă, scorțișoară, măr
Crin de vale și trandafir bulgar, lemn de cedru
Lemn de santal, mosc, oud laotian, chihlimbar, vanilie

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege parfumul Xerjoff oud alexandria II Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 4722 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama parfumuri pentru femei. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Cumpără parfum unisex alegând în funcție de concentrația sa. Parfumul este cea mai intensă și persistentă varianta de parfumerie, potrivită pentru seară sau ocazii speciale. Poti alege din categoria parfumuri barbati aroma potrivita sau daca iti doresti o aroma feminina alege din categoria parfumuri dama.

Mai multe informatii

Produse similare

loading