Xerjoff 1861 decas Apa de Parfum 100ml

Cod Produs: 8054320900214

Caracteristici:

DECAS sărbătorește cei 10 ani de la lansarea primului parfum din colecția Xerjoff 1861 și evocă o stare de spirit inspiratoare cu note savuroase de mandarine calabrese.
Intrigante și opulente, notele de vârf de tuberoză și tutun conduc simturile către o inimă de iris italian și benzoin bogat și ceremonial, emulând demnitatea și atmosfera regală a Italiei istorice. 
Opopanaxul moale și afumat se încălzește în miezul parfumului, în timp ce notele de mosc, balsam și vanilie oferă o nota de bază.
Nota de varf: Mandarina Calabria, Tutun Si Tuberoza.
Nota de mijloc: benzoin, radacina italiana de orris si opoponax.
Nota de baza: vanilie Bourbon, rasina si mosc.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Xerjoff 1861 decas Apa de Parfum 100ml produs original. Cumpara la pretul de 1941 RON! Recomandarea Oyko din gama Parfumuri Unisex. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading