Xerjoff jtc 40 k'bridge Apa de Parfum 50ml

Cod Produs: 8033488158026

Caracteristici:

K'bridge Club este inspirat de atmosfera de cumpărături plină de viață a unuia dintre cele mai celebre magazine de vânzare cu amănuntul din lume, situat în Knightsbridge. Învecinat cu vastul Hyde Park, Knightsbridge este un cartier de lux cu case victoriane somptuoase și piețe cu grădini mărginite de copaci. Turiștilor îndrăgiți și rezidenții internaționali le place să frecventeze restaurantele și magazinele exclusiviste din zonă. Conform filozofiei Join The Club ingredientele sunt ținute secrete, în schimb olfactiv...
Anul lansării: 2019.
Note de varf: trandafir bulgaresc.
Note de inima: trandafir, coriandru.
Note de baza: Caramel, vanilie Bourbon.
Casa de proiectare: Xerjoff.

Descopera gama diversa de parfumuri originale din oferta Oyko, inclusiv arome cu parfumuri dama sau apa de parfum de la branduri internationale.

Găsirea noului parfum favorit sau persistent nu a fost niciodată mai ușoară cu gama noastră diversă de parfumuri pentru femei. Știm că este dificil să restrângem opțiunile cu atât de multe variante irezistibile disponibile. Dar, din fericire, la Oyko Shop, avem tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Alege Xerjoff jtc 40 k'bridge Apa de Parfum 50ml produs original. Cumpara la pretul de 1525 RON! Recomandarea Oyko din gama Parfumuri Unisex. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading