Ysl or rouge huile mv 30ml

Cod Produs: 3614272648197

Caracteristici:

Pentru prima dată, experții YSL SKIN SCIENCE au fuzionat extract de șofran cu o concentrație mare de uleiuri naturale pentru a lupta împotriva radicalilor liberi pentru cel mai bogat tratament anti-îmbătrânire de la YSL. 
Această esență de completare a lipidelor a fost dezvoltată special pentru a hrăni pielea uscată până la foarte uscată. Imediat, pielea este confortabil hidratată și mai suplă. 
Zi după zi, calitatea pielii este vizibil îmbunătățită.
Puternic hrănită, pielea este mai uniformă, mai luminoasă.
Cum se aplică uleiul de față: 
Folosiți zilnic o picătură de ulei Or Rouge amestecat cu crema dvs. Or Rouge, pentru a-și spori proprietățile hrănitoare sau trei picături de ulei singur pe timp de o lună, ca tratament intens.
Ingrediente cheie: 
Pistil de șofran din Maroc, un amestec de 5 uleiuri (ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de ricin, ulei de Carthame, ulei de primerose de seară.
Ambalaj reîncărcabil.
30 ml
Fabricat în Franța

Alege Ysl or rouge huile mv 30ml produs original. Cumpara la pretul de 1171 RON! Recomandarea Oyko din gama Antirid. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Bură-te de efectele unei creme antirid folosind în rutină ta zilnică de îngrijire cremele de față din magazinul OYKO și completează cu serurile faciale care tratează ridurile, petele pigmentare ce hidratează în același timp. Folosită zilnic, crema antirid reduce ridurile existente și împreună cu tratamentele faciale pe care le vei găși în catalogul nostru vei preveni apariția altor riduri.

Produse similare

loading