Vichy aqualia rich 50ml

Cod Produs: 3337875588225

Caracteristici:

Aqualia Ricca este un tratament de 24 de ore hidratant, calmant și fortifiant. Ideal pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 20 și 60 de ani, cu pielea deosebit de deshidratată. 
Recomandat si pentru pielea sensibila. 
• Inovație exclusivă: microdifuzia celulară continuă 24 de ore. Pentru prima dată, Apa Termală Vichy și acidul hialuronic activ sunt introduse în microcapsule pentru a fi difuzate în celule. Hidratată continuu parcă de milioane de surse interne, pielea este umplută cu apă. 
Apa Termală Vichy își captează mineralele rare în inima stâncii. Proprietățile sale calmante și fortifiante sunt unice: stimularea regenerării celulare, protecția țesuturilor, calmarea înroșirii. 
Acidul hialuronic activ este rezultatul cercetărilor dermatologice avansate. De două ori mai puternic decât glicerina, molecula hidratantă de referință. În bio-afinitate cu pielea. 
• Rezultate: complet hidratat: pielea este calmată. Este moale, proaspăta și mătăsoasa, lipsita de senzații de disconfort pe tot parcursul zilei. 
Mai puternica, capătă aspectul și strălucirea pielii sănătoase.

Alege Vichy aqualia rich 50ml produs original. Cumpara la pretul de 188 RON! Recomandarea Oyko din gama Hidratare. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Hidratează-ți zilnic tenul cu creme hidratante, seruri pentru ten, creme de zi și creme de noapte pentru un ten radiant și bucură-te de produsele de îngrijire a tenului și produsele de makeup din magazinul Oyko. În funcție de tipul tău de ten vei găsi în magazinul OYKO crema potrivită pentru hidratarea tenului de la cele mai apreciate branduri din industria cosmetică.

Produse similare

loading