Givenchy teint couture everwear Fond de Ten Y105

Cod Produs: 3274872372580

Caracteristici:

Teint Couture Everwear, un fond de ten care durează 24 de ore* și rezistă tuturor emoțiilor tale.
Acest fond de ten mătăsos, cu acoperire ridicată, uniformizează tenul, netezește textura pielii, corectează permanent imperfecțiunile și revigorează strălucirea naturală a pielii.
Formula sa de 24 de ore* cu protecție SPF 20 PA ++, proprietăți hidratante și impermeabile** face din acest fond de ten un aliat fidel care va face față oricărei emoții.
Textura sa ultra-senzorială, non-grasă se amestecă în piele, lăsând un strat imperceptibil la atingere pentru un aspect neted al pielii.
Disponibil în 20 de nuanțe, fiecare având la bază una dintre cele două subtonuri, galben sau roz, pentru a se potrivi cel mai bine unei game largi de tonuri de piele.

Alege pentru ten Givenchy teint couture everwear Fond de Ten Y105 produs original. Cumpara la pretul de 270 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading