Givenchy teint couture city balm c345

Cod Produs: 3274872399983

Caracteristici:

Fond de ten perfecționant și hidratant pentru un ten radiant timp de 24 de ore Teint Couture City Balm, fondul de ten complet conceput pentru a păstra frumusețea naturală a pielii datorită protecției sale all-in-one. 
Formula sa îmbogățită cu substanțe active pentru piele, sublimează și păstrează frumusețea naturală a tenului. 
Datorită extractului său de shea, Teint Couture City Balm acționează ca un scut inteligent care protejează pielea de poluare, razele UV și lumina albastră emisă de ecranele digitale. 
Persistenta sa de 24 de ore* garantează un ten impecabil, proaspăt și luminos. 
Instrucțiuni de utilizare:
1.Aplicați fondul de ten cu vârful degetelor, cu un burete sau cu pensula Teint Couture Everwear, începând de la centrul feței.
 2. Extinde fondul de ten de la centru spre exteriorul fetei. 
3. Pentru un rezultat impecabil și o fixare maximă, combinați cu corectorul Teint Couture Everwear și pudrele de finisare Prisme Libre.

Alege pentru ten Givenchy teint couture city balm c345 produs original. Cumpara la pretul de 243 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading