Givenchy prisme free blush 03

Cod Produs: 3274872417007

Caracteristici:

Prisme Libre Blush, cel dintâi fard de obraz pudră de la Givenchy, disponibil în 4 culori, creează o strălucire proaspătă, cu aspect natural, ce durează.
Cele 4 tonuri complementare interacționează pentru a sculpta fața și a adăuga un strop de strălucire tinerească și care durează până la 12 ore.
Creând un efect de a doua piele, pudra mătăsoasă și delicată se întinde usor pe ten, fuzionând cu pielea, pentru a asigura un finisaj mat luminos.
Exte disponibilă în 6 armonii pentru a asigura un strop de naturalețe tuturor nuanțelor de ten. Pudra translucidă, aplicabilă în straturi este infuzată cu pigmenți organici și translucizi pentru a lumina pielea cu o culoare vibrantă ușor de aplicat.
În plus, grație formatului ușor de transportat, include o oglindă și un puf, fiind ideală pentru refacerea machiajului în timpul zilei.
Pentru a vă bucura de cel mai radios ten, folosiți împreună Prisme Libre Blush cu fondul de ten Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Glow și Prisme Libre Loose Powder pentru baza perfectă. Completați cu Rose Perfecto lip balm, adăugând un strop de culoare hidratantă pe buze.

Alege Givenchy prisme free blush 03 produs original. Cumpara la pretul de 288 RON! Recomandarea Oyko din gama Blush. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading