Shiseido future sol lx legendary Ser 30ml

Cod Produs: 0729238159501

Caracteristici:

Acest ser de față luxos este formulat din planta Enmei, aleasă manual din natura luxuriantă a Japoniei în tenshanichi, cea mai de bun augur zi din calendarul japonez. Treasured Green Silk încurajează forțele vitalizante care reînnoiesc pielea cu aspect frumos. O combinație de estetică tradițională japoneză, tehnologie inovatoare și minunății botanice străvechi fac din acest ser cel mai prețios pentru îmbunătățirea calității pielii.

După o singură utilizare:
Pielea ta devine vizibil supla, radianta si hidratata a doua zi dimineata.
După o sticlă (6 săptămâni):
Pielea este mai mult decât pur și simplu radiantă, elastică și hidratată și luminoasă.
*Locul de testare: Singapore, Perioada de testare: mai-iunie 2018
Metodologie: Testat de 100-101 femei
Tip de piele: Toate tipurile de piele. Testat de dermatolog.
CUM SE UTILIZA
Utilizați dimineața și seara după echilibrarea pielii. Apăsați pompa o dată pentru a distribui produsul în palmă și neteziți întreaga față.
INGREDIENTE CHEIE
Formulat cu Legendary Enmei Complex* de la SHISEIDO, un ingredient anti-îmbătrânire brevetat care încetinește apariția semnelor vizibile de îmbătrânire și inhibă reducerea factorilor antioxidanti.
*Extract de plante Enmei, Skingenecell 1P, Vitamina C Etil II, Extract de mătase verde.
Niacinamida este o formă de vitamina B3 care ajută la susținerea și repararea barierei pielii și a rezistenței acesteia, în timp ce luminează și netezește vizibil textura pielii.

Alege Shiseido future sol lx legendary Ser 30ml produs original. Cumpara la pretul de 2574 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading