Shiseido sdp cleansing micro foam

Cod Produs: 0768614155942

Caracteristici:

Un produs de curățare cu spumă instantanee, ușor, fără ulei, infuzat cu ingrediente eficiente pentru a ajuta la înmuierea și eliminarea impurităților. Această spumă cremoasă se simte blândă pe piele, pregătindu-l pentru un tratament suplimentar de îngrijire a pielii.

Uleiul de germeni de orez catifeleaza si hidrateaza pielea, in timp ce tehnologia exclusiva InternalPowerResist intareste pielea si se apara impotriva poluantilor de mediu*. Ideală pentru toate tipurile de piele, această spumă ușoară și aerisită lasă pielea netedă și hidratată, cu o claritate sporită.
*Testat de 100 de femei

Toate tipurile de piele. TESTAT DE DERMATOLOG.
94% au simțit că a creat o spumă bogată care a rezistat în consistența sa, chiar și atunci când a fost aplicată pe piele.
După 1 săptămână de utilizare regulată:
87% au simțit că produsul catifelează pielea.
După 2 săptămâni de utilizare regulată:
97% au simțit că produsul are un efect de hidratare.
* Testat de 100 de femei
CUM SE UTILIZA
Împingeți pompa de 2-3 ori pentru a distribui spumă în palmă și neteziți ușor pielea pentru a curăța.
Clătiți bine.
Poate fi folosit ca demachiant. Pentru machiajul greu de îndepărtat, utilizați pe fața uscată cu mâinile uscate. (Pentru rimel rezistent la apă, se recomandă un demachiant pentru ochi.)
Asocieri recomandate: Balsam de tratament sau Balsam de tratament îmbogățit
INGREDIENTE CHEIE
Ingrediente japoneze cu semnătură
Apa de izvor minerală Kirishima ajută la completarea mineralelor esențiale ale pielii.
Uleiul de germeni de orez catifeleaza si inveleste pielea intr-un val de umiditate.
Tehnologia InternalPowerResist cu ImuCalm Compound™ ajută la întărirea barierei pielii, în timp ce Extractul de Hamamelis oferă un efect antioxidant ridicat.
Hydro-Wrap Vitalizing DE 7 face ca spuma să devină mai densă și mai cremoasă, menținându-și forma chiar și atunci când se amestecă cu impurități (ulei) și machiaj pentru a curăța în profunzime.

Alege Shiseido sdp cleansing micro foam produs original. Cumpara la pretul de 265 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading