Shiseido vital perfection day emulsion 75ml

Cod Produs: 0768614149385

Caracteristici:

Vital Perfection este o nouă gamă proactivă de îngrijire a pielii pentru un aspect ridicat și strâns.
Inspirat de cele mai recente cercetări holistice ale noastre în știința pielii, neuroștiință și alte domenii ale sănătății umane, Shiseido a dezvoltat o soluție revoluționară de revitalizare a pielii cu mai multe fațete, care trezește potențialul pielii.
Emulsia de zi întărită și fermă are o textură ușoară, luxoasă, care combate pierderea elasticității, ridurile și petele întunecate. Pielea este hidratată, strânsă, elastică și are un aspect luminos.
Vital Perfection a fost formulat cu ReNeura Technology++™ pentru rezultate anti-îmbătrânire rapide și complexul exclusiv KURENAI-TruLift care ajută la promovarea rezistenței și elasticității** pentru a îmbunătăți fermitatea.
Complexul VP8 cu 4MSK este un ingredient eficient de strălucire pentru un aspect uniform și radiant.

*Test clinic sau instrumental pe 34 de femei.

Alege Shiseido vital perfection day emulsion 75ml produs original. Cumpara la pretul de 660 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama creme hidratante. Garantie Livrare 5-7 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Pentru întreținerea zilnică a tenului folosește cremele de zi recomandate de Oyko și bucură-te de efectele unei creme cu efect de lifting sau antiaging, pentru pete pigmentare sau crema de zi hidratanta.

Produse similare

loading