Shiseido vital perfection night 50ml

Cod Produs: 0768614149415

Caracteristici:

Această cremă de noapte bogată și intensivă reface și revitalizează pielea în timp ce dormi. Treziți-vă cu riduri îmbunătățite, elasticitate și uniformizare a nuanței pielii.

Noua formulă este inspirată de cele mai recente cercetări holistice ale noastre în știința pielii, cu complex exclusiv KURENAI-TruLift pentru a îmbunătăți fermitatea; și în neuroștiință, cu ReNeura Technology++™ pentru rezultate rapide anti-îmbătrânire.

De asemenea, conține complex VP8 cu 4MSK, care este un ingredient eficient de strălucire care diminuează aspectul petelor de vârstă pentru un aspect uniform și radiant.

De ce sa folosesti o crema de noapte?
Completând ritualul Vital Perfection, această cremă de noapte bogat hidratantă acționează peste noapte, ajutând pielea să arate mai strălucitoare și mai hidratată în timp ce dormi. Folosiți-l în completare cu Crema de întărire și fermitate Vital Perfection pentru o rutină de zi și de noapte.

Pentru o rutină completă de îngrijire a pielii:
- Utilizați după demachiant și ser Ultimune.
- Foloseste Vital Perfection Cream pentru o rutina de zi si de noapte.

Cum se aplica:
Se aplica in fiecare seara dupa demachiant si ser Ultimune
- Luați două cantități de mărimea perlelor cu spatula
- Cu vârful degetului, punctați uniform pe cinci zone
- Întinde-te lin

Pentru toate tipurile de piele.
Testat de dermatolog.

Alege Shiseido vital perfection night 50ml produs original. Cumpara la pretul de 781 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading