Shiseido lipliner inkduo 05

Cod Produs: 0729238164192

Caracteristici:

Hidratează și netezește buzele pentru o definiție perfectă cu o purtare de 8 ore.
Prime: Alunecă perfect cu o textură asemănătoare balsamului care ajută la păstrarea umidității. Pregătește buzele pentru culoare și asigură o aplicare lină.
Line: Un creion de buze de lungă durată pentru a îmbunătăți sau corecta forma buzelor pentru un aspect perfect definit. Creionul automat definește și umple buzele cu precizie. Aluneca usor si fara efort pentru a modela, nuanta sau pentru a colora buzele.Finisaj mat.
MOD DE UTILIZARE
Pregătește-ți buzele pentru culoare aplicand primerul. Acest lucru va ajuta la blocarea umidității și la netezirea buzelor pentru a menține  linerul, cat și rujul.
Traseaza apoi conturul natural al buzelor cu creionul pentru a defini buzele. Incepeti din centru și lucrați spre exterior pentru o aplicare precisă.Pentru un finisaj mat, continuă să folosești creionul pentru a umple buzele sau aplică nuanța ta preferată de ruj Modern Matte Powder, VisionAiry Gel Lipstick sau alt ruj la alegere.Pentru un aspect lucios, aplicați Crystal GelGloss sau Shimmer GelGloss.

Alege Shiseido lipliner inkduo 05 produs original. Cumpara la pretul de 143 RON! Recomandarea Oyko din gama Creioane contur. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Mai multe modele de creioane contur de la Oyko

Produse similare

loading

Categorii similare