Shiseido shimmer gel 04

Cod Produs: 0730852164062

Caracteristici:

Luciul de buze sclipitor, cu efect hidratant, Shiseido Shimmer GelGloss, le conferă o asemenea strălucire încât, chiar și fără lumina reflectoarelor, devin ca două oglinzi mici, incredibil de lucioase, care reflectă milioane de luminițe.

Mai mult, hidratează pielea delicată a buzelor pentru 12 ore, iar, datorită texturii ușoare, veți uita rapid că îl aveți pe buze. Fără senzații lipicioase. Doar buze perfect netede și revitalizate, strălucind cu un luciu orbitor.

Alege Ruj Shiseido shimmer gel 04 produs original. Cumpara la pretul de 149 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Ruj. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Descopera gama diversa de produse cosmetice makeup din oferta Oyko, de la branduri internationale, inclusiv rujuri de buze.

Cum să alegi rujul potrivit?

Pentru a face o alegere bună, trebuie să va decideți cu privire la tipul de ruj, culoarea, textura și finisajul, precum și să acordați atenție brandului și categoriei de preț dorite.

Un ruj bun poate îndeplini o serie de alte funcții, daca are o compoziție atent aleasă. De exemplu, poate funcționa că un balsam hidratant, saturând intens pielea cu umiditate, cea care dă viață, prevenind uscarea și deshidratarea. Sau că agent de protecție care va protejează împotriva influențelor externe ale vremii, inclusiv a razelor solare. Adesea rujul are și proprietăți hrănitoare, regeneratoare, antioxidante, ceea ce îl face un aliat de încredere pentru îngrijirea pielii.

Produse similare

loading

Categorii similare