Shiseido synchro skin powder self-refreshing foundation 160

Cod Produs: 0729238161160

Caracteristici:

O premieră SHISEIDO în fond de ten, cu tehnologia ActiveForce™, care se auto-împrospătează fără oprire, astfel încât să menții un finisaj impecabil, tocmai aplicat, care durează 24 de ore. 
Fondul nostru de ten pudra, cremos de lungă durată, se sincronizează cu pielea și ajută la rezistența la căldură, umiditate, ulei și mișcare. Aplicați umed sau uscat pentru o acoperire personalizată și un finisaj natural. 
Pielea arată și se simte proaspătă toată ziua. Confort fără greutate. 
Acoperire: pur spre mediu, construibil
Finisaj: personalizat, natural
Rezistent la pete
Hidratare imediată
Controlul strălucirii timp de 8 ore
Non-comedogen
Testat de dermatolog
Pentru toate tipurile de piele
CUM SE UTILIZA
Aplicați fondul de ten pudra umed sau uscat pentru un finisaj fin, rafinat, care rezistă la transpirație, apă, umiditate, șifonare și transfer.

Tehnologia ActiveForce™ este complexul nostru exclusiv care vă protejează finisajul impecabil de efectele transpirației, uleiului și mișcării feței.
Tehnologia senzorială receptivă se adaptează la starea, tonul și textura pielii pentru o iluminare mai adevărată.
Extractul de cimbru sălbatic ajută la furnizarea de beneficii antioxidante.
Polimer de protecție cu proprietăți anti-adezive

Alege pentru ten Shiseido synchro skin powder self-refreshing foundation 160 produs original. Cumpara la pretul de 291 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading