Shiseido synchro skin radiant lift 460

Cod Produs: 0730852167551

Caracteristici:

Fondul de ten Synchro Skin Radiant Lifting, infuzat cu extract de coajă de mandarină, are tehnologia inovatoare de reglare a luminii pentru a spori strălucirea în timp ce luptă împotriva liniilor fine, ridurilor, a nuanței neuniforme a pielii și a pierderii hidratării.

Pentru un aspect elegant, selectează Fondul de ten Future Solution LX Total Radiance, care creează o textură mătăsoasă, fără pori pe orice ten. Acest fond de ten avansat pentru față cu SPF 20 și ingrediente anti-îmbătrânire vine în 11 nuanțe superbe.

Alege pentru ten Shiseido synchro skin radiant lift 460 produs original. Cumpara la pretul de 228 RON! Recomandarea Oyko.ro din gama Fond de Ten. Garantie Livrare 5-6 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Indiferent dacă preferați formule pudră, compacte sau lichide, fondurile de ten sunt concepute pentru a fi aplicate cu vârful degetelor sau cu o pensulă de machiaj, într-o etapă esențială a rutinei de înfrumusețare care lasă pielea impecabilă și catifelata. Fondul de ten hidratează, uniformizează nuanța pielii și oferă machiajului o fixare perfectă de lungă durată. Tot ce ai nevoie pentru un ten neted, uniform, strălucitor si radiant sunt fondurile de ten de la Oyko.ro.

Produse similare

loading