Shiseido vital perfection radian Ser 40ml

Cod Produs: 0768614168713

Caracteristici:

Descoperiți un aspect mai proaspăt, mai tineresc în 4 săptămâni.* Experimentați strălucirea pielii, lifting și revitalizare cu un ser de față eficient. Acest ser cu beneficii multiple oferă rezultate rapide de ridicare, fermitate și conturare într-un ser ușor, non-gras.
Instantaneu, pielea pare radianta si intinerita.
In doar 4 saptamani*:
CUM SE UTILIZA
Utilizați dimineața și seara după balsam.
Pompați dozatorul o dată și masați încet pe față și pe gât.
INGREDIENTE CHEIE
Extractul de nasturel sustine productia naturala de colagen a pielii, intareste abordarea intaririi si vizeaza liniile de zambet.
4MSK și vitamina C etil inhibă producția de melanină, care provoacă pete întunecate și elimină melanina acumulată din adâncul interiorului.
Extractul de crin alb purifică și detoxifică, liniștind pielea împotriva iritațiilor, oferind în același timp un efect de condiționare și hidratare.
Complexul KURENAI-TruLift cu floare de Benibana întărește și energizează pielea pentru un aspect vizibil ridicat.
ReNeura Technology++ dispune de Phytoconnect, ajută la prelungirea eficacității tratamentului.

Alege Shiseido vital perfection radian Ser 40ml produs original. Cumpara la pretul de 743 RON! Recomandarea Oyko din gama Seruri pentru ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Serurile pentru ten reprezintă un tratament foarte concentrat care refac structura pielii și îi redau fermitatea și naturalețea. Completând tratamentul facial cu hidratarea tenului, serurile pentru față au efecte vizibile pe termen lung.

Produse similare

loading