Shiseido waso satocane pore scrub 80ml

Cod Produs: 0768614178811

Caracteristici:

SHISEIDO WASO SATOCANE MASCA SCRUB PURIFICATIVA PORI.

Mască de argilă purificatoare care îndepărtează impuritățile și punctele negre, rafinând textura pielii pentru un finisaj perfect. Extractul de Satokibi, trestie de zahăr japonez, reglează producția de sebum și ajută la prevenirea înfundarii porilor. Particulele de legume exfoliante îndepărtează celulele moarte, dezvăluind pielea la fel de netedă ca cea a bebelușului.

INGREDIENTE CHEIE
SATOKIBI, MIYAKOJIMA TRESTIA DE ZAHAR JAPONEZĂ: 
Extractul derivat din trestia de zahăr japoneza Satokibi ajută la prevenirea descompunerii sebumului, una dintre principalele cauze de înfundare a porilor.
Extract de tei japonez: Shikuwasa Extractul de lime japonez Shikuwasa este cheia în formula care hidratează și păstrează nivelul de umiditate, prevenind în același timp imperfecțiunile pielii.
Argila minerala: Absoarbe excesul de sebum, minimizand aspectul porilor si aspectul punctelor negre si oferind pielii un finisaj mat.
Scrub botanic: elimină instantaneu impuritățile care înfundă porii.
Betaină (scrub pentru plante): Acest exfoliant delicat din plante ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și promovează reînnoirea naturală, fără a irita pielea.
Mod de utilizare:
Se aplica dupa curatare, pe pielea curata si uscata.
Luați pe vârful degetelor cantitatea echivalentă cu două cireșe și întindeți pe pielea feței, evitând gura și conturul ochilor. 
Lăsați să acționeze 5 minute și apoi masați ușor cu vârfurile degetelor umezite înainte de îndepărtare.
Pentru cele mai bune rezultate, aplicați de 2 ori pe săptămână.

Alege Shiseido waso satocane pore scrub 80ml produs original. Cumpara la pretul de 208 RON! Recomandarea Oyko din gama Tratament pentru Ten. Livrare 7-8 zile.

Specificatii:

Review-uri:

Produse similare

loading